Data publikacji: 2016-06-29Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Trzy czwarte mieszkańców Śląska za co najmniej częściową refundację in vitroKategoria: Zdrowie, LIFESTYLE76% mieszkańców województw śląskiego, opolskieg
Informacja prasowaPoznań, 26 października 2017 rokuPorady beauty z herbatą w roli głównejPiękna cera za sprawą składników, które znajdziesz w kuchniNa zewnątrz chłód, wilgoć i niskie temperatury, a w domu czy miejscu
Data publikacji: 2019-12-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wejdź ze zdrowiem w Nowy RokKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEŚwięta zbliżają się wielkimi krokami, a zaraz po nich będziemy żegnać miniony rok. Perspektywa nadc
Data publikacji: 2019-08-07Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pięć sposobów na uniknięcie biegunki podróżnychKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWakacje w pełni – sezon wyjazdowy trwa przecież nawet do końca października.
Data publikacji: 2020-07-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowy salon z zaopatrzeniem ortopedycznym w GdyniKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW centrum Gdyni powstał nowy sklep z zaopatrzeniem medycznym ortopedycznym.W centrum
Informacja prasowaŁódź, 15 grudnia 2017 r.Nie każdy wie, że przebywanie na mrozie pomaga w pozbyciu się zbędnych kilogramów. O tej porze roku sporą część wolnego czasu spędzamy jednak w domu, np. oglądając filmy. Czę�
Data publikacji: 14.11.2019Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zapadalność na gruźlicę w Polsce przekracza średnią europejskąKategoria: zdrowie, zdrowie Czy zasadne jest podawanie noworodkom tuż po porodzie szczepionki p
Data publikacji: 2015-11-14Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Poznaj zasady zdrowego odżywania w weekend!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW Polsce od jakiegoś czasu rośnie zainteresowanie tematyką zdrowego odżywiania. Zasad, k
Grzejnik dobry na … latoIstnieje grzejnik, który dzięki połączeniu z pompą ciepła, może w całości ogrzewać za pomocą energii odnawialnej, a także chłodzić pomieszczenie podczas lata. Aby zapewnić właściwą temperatu
Patrząc na obecny wysyp mód żywieniowych i popularność superfoods, sprowadzanych z najdalszych części globu, chciałoby się rzec: cudze chwalicie, swego nie znacie! O ile w próbowaniu kuchni świata nie ma nic złego, warto cz