Data publikacji: 28.01.2020Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: W poszukiwaniu leku na raka. Młoda badaczka z Krakowa zgłębia mechanizm odpowiedzialny za rozwój nowotworu nerkiKategoria: zdrowie, zdrowie nauka/edukacja/szkolen
24-05-2018 | 09:00 | WarszawaGelato Festival 2018 opuścił już Włochy i rusza w dalszą podróż po Europie!Już niebawem w Warszawie“podróżująca fabryka lodów” zaprezentuje smaki deserów najlepszych mistrzów.W weekend
Data publikacji: 2021-08-23Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: MARKA DAFI REALIZUJE PROJEKT OCHRONY PRZYRODY „ŚWIĘTOKRZYSKI PARASOL DLA NATURYKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEMARKA DAFI REALIZUJE PROJEKT OCHRONY PRZYRODY „ŚWI
Data publikacji: 2016-06-25Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Najwięcej cukrzyków mieszka na Mokotowie i TargówkuKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEPonad 6% mieszkańców stolicy ma cukrzycę – wynika z raportu Stan zdrowia mies
Coraz więcej osób ma świadomość, że aby cieszyć się dobrym samopoczuciem przez długie lata, należy dbać o siebie i swoje zdrowie. To dlatego staramy się spędzać czas coraz aktywniej. Chcąc jak najdłużej zachować pięk
Intensywny, dymny aromat wędzonych specjałów idealnie komponuje się z ostatnimi dniami jesieni, kiedy w kuchni coraz częściej pojawiają się potrawy cięższe i bardziej treściwe, niż ma to miejsce w czasie ciepłych miesięcy
Data publikacji: 2015-06-16Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak wygląda nasz pierwszy posiłek?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEPolacy coraz częściej zwracają uwagę na to co jedzą i jak jedzą. 79 proc. z nas zaczyna swój
Data publikacji: 2021-08-10Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: #EUChooseSafeFood: nowa kampania na temat świadomych wyborów żywieniowychKategoria: Zdrowie, LIFESTYLERuszyła nowa kampania EFSA #EUChooseSafeFood, która ma na
Data publikacji: 2020-05-07Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zielono i naturalnie z Super-PharmKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWiosna zawitała na dobre. Słońce na błękitnym niebie, pąki kwiatów na drzewach. Wszystko budzi
LEVERPOSTEJ – DUŃSKI PASZTET Z WĄTRÓBKI Z GRZANKAMISkładniki:• wątróbka cielęca lub wieprzowa – 400 g• surowy boczek – 200 g• cebula – 1 średnia sztuka• anchois – 4 – 5 filecików• jajko – 1 sztuk