Data publikacji: 2016-12-09Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: To nie jest kraj dla chorych na ParkinsonaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLENa chwilę obecną sytuacja chorych na Parkinsona w Polsce jest dramatyczna! Skazani jesteśmy
Informacja prasowaWarszawa, 25 września 2018 r.„Pewnego dnia spróbuję…” to prawdopodobnie jedno z najczęściej wypowiadanych zdań w kontekście podejmowania aktywności sportowej. Choć wydaje się, że mamy świadomość
Data publikacji: 24.01.2020Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zadbaj o wzrok z GeneraliKategoria: zdrowie, zdrowie Klienci Generali, którzy mają polisę na życie lub „Generali z myślą o NNW”, mogą zadbać o wzrok z do
Data publikacji: 2016-11-10Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Problemy ze wzrokiem po czterdziestce to norma?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJedną z popularniejszych dysfunkcji widzenia po przekroczeniu 40. roku życia jest starc
Data publikacji: 2020-06-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Moc aronii – czyli dlaczego warto wprowadzić ją do swojej dietyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEAronia zawiera wiele cennych witamin i związków roślinnych, kt
Data publikacji: 2018-03-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: 5 PROSTYCH ZASAD JAK OSZCZĘDZAĆ WODĘKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWoda zajmuje ponad 70% powierzchni naszej planety. Mimo, że jej brak może wydawać się odległ
Informacja prasowaPoznań, 4 czerwca 2018 r.Bubble tea to napój wymyślony przez mieszkańców Tajwanu w latach 80-tych. Od niedawna zyskuje popularność w Europie. Jeśli zastanawiasz się z czego przygotowywane jest bubble tea, g
Informacja prasowa Warszawa, 21.10.2019r.Święto Tibilisi w Warszawie Wszystkich miłośników dobrego jedzenia i gruzińskiej kultury zapras
Informacja prasowa27 marca 2018, Nowy SączŚniadanie wielkanocne to prawdziwe wyzwanie w diecie bezglutenowej. Jak zatem rozpocząć świąteczny poranek bez domowego żurku z chlebem lub smakowitego mazurka? Jak się okazuje, osoby
Informacja prasowaWarszawa, 21 czerwca 2018Moda na zdrowy tryb życia i świadome odżywianie się sprawia, że coraz częściej myślimy o tym, co i w jaki sposób jemy. Do łask wracają starannie dobierane do ulubionych potraw pro