Warszawa, 1 grudnia 2017 r.Pomysł na prezent – co kupić wielbicielom zdrowego stylu życia?Święta tuż, tuż… Czas pomyśleć o upominkach, którymi wkrótce obdarujemy najbliższych. Co jednak podarować osobie, dla której
Data publikacji: 2021-08-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Słoneczna De-licja czyli arcykorzystna dla zdrowia witamina D3Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEO korzyściach płynących z witaminy D Witamina D wpływa na układ
Miód pszczeli od dawna króluje wśród produktów, którym przypisuje się moc naturalnych właściwości leczniczych. W jego składzie znajduje się wiele komponentów, które w rzeczy samej mogą mieć pozytywny wpływ na nasze zdr
Data publikacji: 2016-07-05Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Co widzi dziecko w pierwszych miesiącach życia?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWiększość z nas nie zdaje sobie sprawy, że wzrok niemowlaka kształtuje się przez
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Głodni nowych przepisów? Z pomocą przychodzą organizatorzy programu „Doceń polskie” i opracowany przez nich kulinarny e-book. Publikacja zawiera opisy przygotowania przysta
Data publikacji: 2016-09-26Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Apetyt na zdrowie rośnie w miarę… jedzeniaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEDziesięć tysięcy kubków smakowych oraz blisko 150 receptorów na każdym z nich. To w�
Data publikacji: 2019-12-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: KOMPLEKSOWE BADANIA W PREZENCIEKategoria: Zdrowie, LIFESTYLESwoim najbliższym chcemy podarować wszystko, co najlepsze, nie tylko w Święta.Swoim najbliższym ch
Data publikacji: 2016-10-04Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak zachować młodość ducha o każdej porze roku?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEPolacy są optymistami i narodem młodym duchem, jak wynika z badania zrealizowanego
Informacja prasowaWarszawa, 29 sierpnia 2018Orzechy włoski, to jedno z najpopularniejszych drzew na świecie. W naszym kraju orzech, który na całym świecie znany jest jako „walnut”, występuje pod nazwą – orzech włoski, p
Warszawa, wrzesień 2016 r.Appetita poleca: aromatyczny stek w mięcie!Poszukiwanie nowych rozwiązań, nieoczywistych połączeń składników, ciekawość innych kultur sprawiają, że dobrze znane potrawy chętnie serwujemy w nowy