Zdrowie

Pieróg niejedno ma imię

Pieróg niejedno ma imię
Informacja prasowa 8 lipca 2019, Nowy Sącz Pieróg niejedno ma imię Włoskie ravioli, rosyjskie pielmieni, brazylijskie empanadas, litewskie kołduny, a może gyoza? Choć przywykliśmy, że

Informacja prasowa
8 lipca 2019, Nowy Sącz

Pieróg niejedno ma imię

Włoskie ravioli, rosyjskie pielmieni, brazylijskie empanadas, litewskie kołduny, a może gyoza? Choć przywykliśmy, że pierogi to nasza narodowa specjalność, to okazuje się, że kształtne sakiewki jada się praktycznie wszędzie. Dla wszystkich miłośników azjatyckich smaków marka Konspol w swojej ofercie posiada specjalną linię pierożków Go Asia.

Innowacyjne pierożki z linii „Go Asia” doskonale uzupełniają ofertę dań convenience firmy Konspol. Są doskonałą kulinarną propozycją dla wszystkich miłośników kuchni azjatyckiej.

• Pierożki Gyoza z kurczakiem – pierożki, o których pochodzenie po dziś dzień trwa spór między Chinami a Japonią. Ich wyjątkowo cienkie ciasto, faszerowane delikatnym i idealnie doprawionym nadzieniem mięsno-warzywnym, doskonale sprawdzi się jako przystawka, jak i danie główne. Pierożki przygotowywane są zgodnie z japońską recepturą pod baczną obserwacją kucharza z kraju kwitnącej wiśni.
Gramatura: 230 g

• Pierożki Gyoza z warzywami – wegetariańska wersja najpopularniejszych japońskich pierożków. Ich niesamowicie cienkie ciasto doskonale łączy się z soczystym farszem na bazie kapusty, marchwi, pora i cebuli. Przygotowywane są z wysokiej jakości produktów na japońskich urządzeniach, by ich smak był jak najbardziej zbliżony do oryginału.
Gramatura: 230 g

A to już wiesz?  Chroń organizm zimą. Oto produkty, które w naturalny sposób zwiększą odporność

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy