LIFESTYLE

Kwasy tłuszczowe Omega-3 pochodzenia roślinnego i morskiego wpływają na zmniejsz

Dwa rodzaje kwasów tłuszczowych Omega-3 - pochodzenia roślinnego i morskiego, razem wpływają na zmniejszanie

Data publikacji: 2016-02-01
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Kwasy tłuszczowe Omega-3 pochodzenia roślinnego i morskiego wpływają na zmniejsz
Kategoria: , LIFESTYLE

Dwa rodzaje kwasów tłuszczowych Omega-3 – pochodzenia roślinnego i morskiego, razem wpływają na zmniejszanie śmiertelności.

Kwasy tłuszczowe Omega-3 pochodzenia roślinnego i morskiego wpływają na zmniejsz , LIFESTYLE - Dwa rodzaje kwasów tłuszczowych Omega-3 - pochodzenia roślinnego i morskiego, razem wpływają na zmniejszanie śmiertelności.

źródło: Biuro Prasowe
Załączniki:
Kwasy tłuszczowe Omega-3 pochodzenia roślinnego i morskiego wpływają na zmniejsz , LIFESTYLE - Dwa rodzaje kwasów tłuszczowych Omega-3 - pochodzenia roślinnego i morskiego, razem wpływają na zmniejszanie śmiertelności.
Hashtagi: # #LIFESTYLE

A to już wiesz?  Według najnowszych badań orzechy włoskie mają 21% mniej kalorii

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy